Les Fournisseurs de Bonheur

Les Fournisseurs de Bonheur onstond aan de jazzafdeling van de muziekacademie van Aarschot. Onder impuls van hun leraar Johan Vandendriessche vormden ze een jazzcombo dat niet alleen in het kader van de muziekopleiding functioneert, maar ook naar buiten wenst en durft te komen.
Hun reportoire bestaat uit jazz-standards, selecties uit de zeer grote en rijke verzameling van composities die door vele jazzmusici van de Swingjazz, Westcoastjazz, Hardbop, enz. worden gespeeld. Het gaat om composities die worden gebruikt als basis voor jazzarrangementen en improvisaties. Het repertoire bestaat uit swing, ballads, en latin nummers.
Johan bewerkte een aantal nummers speciaal voor dit combo wat deze muziek op een hoger niveau tilt. Op hun playlist staat o.a. Gingerbread Boy, On Green Dolphin Street, Recorda-me, Inutil Paisagem, All the things you are, Song for my father ...
Ze zijn inzetbaar voor elke gelegenheid, zowel op de voorgrond als op de achtergrond.
Het combo bestaat uit: Wout Vanroose (altsax), Willem Meys (tenorsax), Peter Vankerkhoven (baritonsax), Fons van Aerschot (piano), Wilfried Joris (gitaar), Rudy Sonck (contrabas), Johan Sools (drums).

Op Amateurama spelen ze samen met Koninklijke Harmonie De Volharding. Komen luisteren, is het ontdekken.